E-Reader

Hieronder volgt een belangrijke tip voor E-reader lezers:

STOP ERMEE.

Een van de vragen die mij altijd irritatie geven is de volgende: 'Je leest zoveel boeken, waarom koop je geen e-reader?' Mensen, luister, dat is dus NIET hetzelfde. Het komt amper in de buurt. Ik koop pas een e-reader als deze voelt als een boek. Ik moet het papier kunnen voelen en als ik de bladzijdes omsla en als ik mijn vingers tussen het boek hou om te onthouden waar ik ben gebleven wil ik niet op 'opslaan' klikken. 

 

Ik wil dat het oude zand van de vakantie boeken uit 2012 er uit valt wanneer ik het in 2020 weer eens open. Ik wil mij zorgen maken over het gewicht in mijn koffer vanwege de boeken en ik wil de dikte van een boek kunnen zien om op te kunnen scheppen over hoe snel ik 'die dikke' heb uitgelezen.


Ik wil dat de e-reader ruikt naar boeken. Dan mogen ze van mij zelfs kiezen of dat de geur van zo'n oud boek uit een kringloop is of zo eentje net uit het plastic, waardoor het nog lastig is om de bladzijdes om te slaan. Als deze fantastische e-reader al de bovenstaande dingen kan, zal ik er misschien over gaan twijfelen ooit toch over stag te gaan, maar een ding kan de E-reader nooit:

Zorgen voor een sexy boekenplank waar alle boeken op kleur gesorteerd staan. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.